Mobileria "NISI" - greme - FERIZAJ mob:044124843

Pronar : DASHNIM KOSUMI

Mirë se vini ne  web-faqen  www.mobilerianisi.webs.com

                                                                                                                              

 Në këtë web faqe do të gjeni  informacione  për mobilerin tonë  ne menyrë  që tju ndihmojm qe ju të zgjedhni më leht se çka do te bleni per shtëpin tuaj.

 Tek mobileria ,,NISI" do të mund të gjeni shumë prodhime  të drurit dhe    përmes kësaj  faqe ju mund te zgjedhni me leht para se ta vizitoni lokalin tonë i cili gjendet ne fshatin ,,GREME" te komunës  së ,,FERIZAJIT".

  Ne jemi këtu ta zbukurojm  shtëpin tuaj andaj:         

              mos hezitoni  vizitone   mobilerin tonë ne çdo kohë

                  ne jemi ketu  gjithmon ju mirpresim 

 

 

      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Numrat e telfonav mobil:                                            Email adresa;

 044124843                                    mobilerianisi@hotmail.com

 044280270

 

 

 

Like ne Facebook

Recent Forum Posts

No recent posts